Terug naar: Reinigingsmiddelen

dagelijkse sanitairreiniger 12x1 liter

Printen
De dagelijkse sanitairreiniger is geschikt voor de dagelijkse reiniging van het gehele toilet inclusief wasruimte, wanden en vloeren. Het reinigt doeltreffend, verhoogt de hygiëne en geeft een langdurige frisse geur. Kan zonder schade worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Verwijdert huidvet, aanslag, kalk, zeepresten en reinigt glanzend en streeploos. De sanitairreiniger is een veilig en mild alkalisch reinigingsmiddel. Kan in combinatie met een sprayflacon ingezet worden en heeft een PH waarde van 8.5.
Rical_dagelijkse_512cf476e3d9c.jpg
Wijzig prijsaanpasser
Verkoopprijs: € 84,35
Bedrag BTW
Beschrijving

Gebruiksaanwijzing: Voor normaal gebruik ongeveer 1%( bijvoorbeeld 50 ml op 5 liter water doseren). Voor gebruik is een Rical sprayflacon, flacon eerst vullen met 500 ml water en vervolgens 20 ml sanitairreiniger toevoegen. TIP: Gebruik in de toeiletpot of urinoir een beetje pure reiniger en reinig daarna licht schrobbend met een toiletborstel. Overige vervuilde oppervlakten kunnen met een sanitairspons( art.nr:400136) worden gereinigd. Droog na met een schone sanitairdoek. Vloeren kunnen worden gereinigd door middel van moppen..

Veiligheidsinformatie: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Beschermende handschoenen/ kleding/ oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en arts raadplegen.

 

Klik hier om het veiligheidsinformatieblad te downloaden.