rical-logo2-wit

Privacy

  1. Privacybeleid

Rical Cleaning Products gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Alle gegevens die u bij het plaatsen van een bestelling of op andere momenten bekend heeft gemaakt worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van een optimale dienstverlening door Rical Cleaning Products. 

Rical Cleaning Products hecht veel waarde aan het zorgvuldig gebruiken en verwerken van persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden om deze reden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd, met de Algemene Verordening Gegevensbescherming als uitgangspunt.

In deze Privacyverklaring wordt daarom duidelijk vermeld:

  • Voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • Hoe wij het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot het doel waarvoor ze worden verwerkt;
  • Persoonsgegevens niet doorgeven aan derden, tenzij dit nodig is om de gevraagde diensten/producten te kunnen leveren of wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn;
  • Er afspraken met derden zijn gemaakt, zodat ook zij op de juiste wijze om gaan met de persoonsgegevens;
  • Dat wij passende (beveiligings-)maatregelen hebben getroffen om de persoonsgegevens op een juiste wijze te beschermen;
  • Uw rechten respecteren en u ook graag op deze rechten willen wijzen.

2. Persoonsgegevens

Persoonsgegevens en/of debiteurgegevens worden bij Rical Cleaning Products geregistreerd zodra producten bij ons worden afgenomen. Afhankelijk van welke gegevens benodigd zijn voor een goede uitvoering van de gevraagde service/diensten worden persoonsgegevens verwerkt:

  • (Voor)na(a)m(en)
  • (Zakelijk) e-mailadres
  • (Zakelijk) telefoonnummer
  • Achternaam
  • Bedrijfsgegevens
  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Gegevens over het gebruik van onze producten
  • Geslacht
  • IBAN
  • Inloggegevens
  • NAW-gegevens
  • Technische meetgegevens van apparatuur, zoals IP-adres, cookies en het surfgedrag op onze website.
  • Website

3. Doeleinden

De bovenstaande gegevens worden verwerkt voor één of meer van de volgende doeleinden (afhankelijk van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt):

  • Om de mogelijkheid te bieden om producten bij ons te bestellen;
  • Om een order te verwerken en u te informeren over de afwikkeling hiervan;
  • Om klachten over een product/dienst of het bedrijf te verwerken en het verloop en de afwikkeling hiervan terug te koppelen;
  • Om bestelde producten op het door u aangegeven adres af te leveren.

4. Verstrekking aan derden

De verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend verstrekt aan derden indien dit noodzakelijk is voor het leveren van bestelde producten of service. Naast ons eigen vervoer wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe partijen, welke zorgdragen voor de aflevering van producten.

Er worden duidelijke afspraken gemaakt met derden, waar wij de persoonsgegevens mee delen. De persoonsgegevens worden verwijderd als deze niet meer worden gebruikt. De gegevens worden niet verstrekt aan partijen als dit niet noodzakelijk of wettelijk verplicht is.

5. Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende (beveiligings-)maatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot de persoonsgegevens tot een minimum te beperken. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk, dan wel wettelijk toegestaan is.

6. Rechten

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens en tevens kunt u bezwaar maken tegen het verwerken van de persoonsgegevens. De gegevens kunnen op uw verzoek worden overgedragen aan externe partijen.

7. Autoriteit Persoonsgegevens

Indien u klachten heeft over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Op grond van de Privacywetgeving kunt u ook een klacht indienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Rical Cleaning Products
Dobbeweg 10
2254 AG Voorschoten
071-5767671
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilig betalen
Tijdens online betalingen wordt de verbinding tussen u en Rical Cleaning Products beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

Nieuwsbrief

Klantenservice

info@ricalcleaningproducts.nl

T. 071-576 76 71

Dobbeweg 10
2254 AG Voorschoten

KvK nr 28062049
BTW nr 805630223B01

facebooklinkedinmailbellen

Mijn Account

european trust mark   Webshop Keurmerk Rical   ideal-logo-rical

Winkelwagen

 x 

Winkelwagen is leeg

Zoeken